Menu
Nieuwsoverzicht

Nieuwbouw Uddel van start

25 september 2019

UDDEL – De toekomstige bewoners van nieuwbouwproject De Veluwte in Uddel vierden maandag 23 september de start van de bouw. Tijdens een bijeenkomst op de bouwplaats maakten de aanstaande bewoners kennis met de nieuwe buren. Aansluitend was er Open Huis, om omwonenden te informeren en de drie nog beschikbare vrijstaande woningen in het zonnetje te zetten.

Start van de bouw
Verschillende nieuwe eigenaren hadden familie en vrienden meegenomen om vol trots te laten zien waar hun nieuwe woning komt te staan. En de contouren van de begane grond van de woningen waren al zichtbaar, zodat er ook daadwerkelijk iets te zien was! Ontwikkelaar Marc Mastebroek gaf aan blij te zijn, dat met dit project de braak liggende grond in het dorp Uddel prachtig ingevuld wordt. De zes twee-onder-een-kapwoningen en de vijf vrijstaande woningen passen naadloos tussen de bestaande bebouwing. Aansluitend werd een feestelijke groepsfoto gemaakt en legden de toekomstige bewoners direct contact met de nieuwe buren. Een heuse barista zorgde vanuit een oldtimer Lelijke Eend voor luxe koffie en thee op locatie.

Nog drie woningen te koop
Tijdens het aansluitende Open Huis konden belangstellenden de bouwplaats bezoeken. Er zijn nog drie vrijstaande woningen te koop. Eén van de drie is een zogenaamde comfort-woning, met een woon-, slaap- en badkamer op de begane grond. Op de eerste etage is ruimte voor nog eens twee slaapkamers en, naar wens, een extra badkamer. De andere twee woningen hebben drie slaapkamers op de eerste etage en een tweede etage die vrij indeelbaar is. Deze laatste woningen worden direct bij de bouw al voorzien van een uitbouw, wat zorgt voor een riante woonkeuken. Alle woningen liggen gunstig op de zon met een royale tuin op het westen of zuiden.

Gunstige tijd
Ontwikkelaar en aannemer Van Wijnen was blij met de belangstelling voor het Open Huis. ‘Er zijn weinig nieuwe vrijstaande woningen op de Veluwe beschikbaar, maar in Uddel bieden we nog keus’ zegt Marc nog. ‘Voordeel is dat we al gestart zijn met de bouw en in de zomer van 2020 kunnen de nieuwe bewoners dus al verhuizen. Daarbij zorgt de lage rentestand van dit moment voor gunstige hypotheekvoorwaarden, zodat kopers ook op lange termijn weten hoe het financiële plaatje er uitziet. Voor groen en comfortabel wonen is dit een ideale plek en wie belangstelling heeft kan zich uiteraard nog tot de betrokken makelaars wenden’, aldus Marc. Meer informatie over de nieuwbouw is te vinden op www.veluwteuddel.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX