Menu
Nieuwsoverzicht

Nieuw deelnemersrecord Avondwandeldriedaagse Uddel

16 mei 2017

73

UDDEL    –    De Oranjevereniging Uddel heeft weer geschiedenis geschreven met de Avondwandeldriedaagse 2017 die dinsdagavond 16 mei van start is gegaan. Het aantal deelnemers aan deze Avondwandeldriedaagse is de vierhonderd ruim gepasseerd. Er waren maar liefst 442 deelnemers die de wandelschoenen hadden aangetrokken en 5, 10 of 15 km hebben gelopen.

Het was uitstekend wandelweer en iedereen had het beste humeur meegenomen. De eerste avond ging door het Kroondomein richting de Hoge Duvel. Een lang kleurrijk lint van wandelaars, trok door de bossen rondom Uddel. Velen waren goed herkenbaar door het mooie rugzakje dat ter beschikking was gesteld door COOP Schouten uit Uddel.

De kop is er af, nog twee avonden volhouden.

Hieronder bericht van de Oranjevereniging Uddel over de avondwandeldriedaagse:

Helaas wel te weinig tasjes om uit te delen, maar deze waren op ons advies besteld door de COOP op basis van de deelnemers van de afgelopen jaren.

Maar op woensdag is er voor iedereen een lekkere appel en donderdag een krentenbol. Ook gesponsord door de COOP.

Dankzij onze vaste sponsor Restaurant Uddelermeer en de COOP dit jaar kunnen we de inschrijfkosten zo laag mogelijk houden.

We hebben ook erg weinig zwerfvuil gevonden en meegenomen. Dus ook trots op onze wandelaars, bedankt hiervoor!

Helaas wel een bordje veranderd op de 15 km. Daarom ook ons advies, lees ook de routebeschrijving!!!

Mocht je ergens lopen en na 1 of 2 kruisingen/splitsingen geen bordjes meer te zien, keer dan terug naar het laatste bordje.

Je routebeschrijving lezen en/of bellen naar het telefoonnummer wat erop staat. Dan helpen we je weer naar het juiste pad.

Nog even het volgende: graag woensdag en donderdag alle fietsen op het grasveld zetten en auto’s zover mogelijk naar achteren.

Dit in verband met andere aktiviteiten in het Blanke Schot.

Donderdag lopen we ook via de Zandsteeg links om de Schier heen naar het grasveld waar de medaille-uitreiking zal plaatsvinden.

We hopen dat iedereen er net zo van genoten heeft als ons vandaag en kijken al uit naar de komende 2 dagen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX