Menu
Nieuwsoverzicht

Nederlands Douane Orkest geeft concert in Oranjepark

30 juni 2022

717x gelezen

APELDOORN – Op zaterdagmiddag 16 juli 2022 organiseert de Stichting Koninklijk Apeldoorn i.s.m. de stichting Erfgoedplatform Apeldoorn een bijzonder concert van het Nederlands Douane Orkest in het Oranjepark te Apeldoorn.

Dit concert wordt door de Douane Muziekorganisatie in het kader van de relatie met de gemeente Apeldoorn gratis aangeboden aan de inwoners van Apeldoorn en is financieel mogelijk gemaakt met medewerking van de gemeente Apeldoorn en de Rabobank Apeldoorn.

Het Nederlands Douane Orkest is een semiprofessioneel overheidsorkest en neemt met haar 87 medewerkers een bijzondere plaats in binnen het Ministerie van Financiƫn en de Douane in het bijzonder. Muzikale producten en diensten zijn o.a. concerten, taptoeshows, begeleiding artiesten en ceremoniƫle gebeurtenissen. De programmering van het orkest kent diverse muziekstijlen, van symfonische werken tot originele composities voor harmonieorkest, marsen en pop- en jazzmuziek.

Het orkest staat voor deze gelegenheid onder leiding van gastdirigent Erik Rozendom en de solist is zanger Maik van de Groes; voorafgaand aan het concert zal vanaf 13.00 uur de bijbehorende sambaband een rondgang door het centrum maken.

Het optreden vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur op het grasveld voor de muziekkoepel en zal geopend worden door wethouder de heer Peter Messerschmidt.

Er is voldoende gelegenheid om rondom in het gras te kunnen zitten, waarvoor u echter wel zelf een stoeltje moet meenemen; tevens is er catering aanwezig en zijn er toiletten beschikbaar.

Daar er in de omgeving zeer beperkt parkeergelegenheid aanwezig is, verzoeken wij u zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen.

Voor meer gegevens zie de websites: www.koninklijkapeldoorn.nl en www.erfgoedplatformapeldoorn.nl.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX