Menu
Nieuwsoverzicht

Na lange tijd weer een ouderenmiddag georganiseerd door Werkgroep Ouderen

14 april 2022

657x gelezen

UDDEL – Werkgroep Ouderen start weer met het organiseren van de ouderenmiddagen voor ouderen uit Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen. Ruim twee jaar geleden was de laatste ouderenmiddag. Nu de afstandsregels omtrent corona zijn afgeschaft, kunnen ze weer van start, en dit keer ook op een nieuwe locatie aan de Uttilochweg 15. En wie weet, misschien ook wel met een aantal nieuwe gasten.

Voor deze middag is er geen speciaal programma. Werkgroep Ouderen: “We hopen samen gezellig koffie of thee te drinken en een praatje te maken met elkaar. Bovendien gaan we op deze middag onze nieuwe naam bekend maken!” Na 5o jaar de naam ‘Werkgroep Ouderen’ gedragen te hebben, is er een nieuwe naam die de werkgroep beter bij de huidige tijd en bij de organisatie Uddel Samen vond passen.

Daarom een uitnodiging voor de ouderen: Wees welkom op woensdag 20 april, op de Weer-wat-wennen-middag, van 14.00 tot ca. 15.30. Koffie of thee kosten zijn 0,50 cent.

Aartje, Eefje en Geurtje van Werkgroep Ouderen kijken naar u uit!

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX