Menu
Nieuwsoverzicht

Muziekvereniging Juliana bakt oliebollen

4 oktober 2024

916x gelezen

UDDEL – Nu de pepernoten, kruidnoten en chocoladeletters weer in de winkel liggen, wordt het tijd ook weer oliebollen te eten. Wat is nou beter dan alvast even de aandacht te richten op de gezellige tijd aan het eind van het jaar en al na te denken over de goede voornemens die we ons hadden voorgenomen aan het begin van 2024? Muziekvereniging Juliana denkt graag met u mee.

Op zaterdagochtend 12 oktober 2024 gaat muziekvereniging Juliana oliebollen bakken en verkopen ten behoeve van de kas. De oliebollen worden verkocht op drie verschillende punten: voor de winkel van Schreuder in Uddel, voor de winkel van Boons en voor de winkel van Schreuder in Garderen. De kosten zijn dit jaar €1 per oliebol en per zak van 10 oliebollen krijgt u er een zakje poedersuiker gratis bij!

De lieftallige muzikanten staan al vanaf 8 uur ’s ochtends voor u klaar bij de verkooppunten en kijken ernaar uit u daar te zien! Wees er snel bij, want de verkoop is rond 12 uur al weer voorbij.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX