Menu
Nieuwsoverzicht

Mooie start voor Kor van den hardenberg

28 juli 2017

1

UDDEL    –    Op de zomermarkt in Uddel, 25 juli j.l., was ook Kor van den Hardenberg uit Uddel aanwezig. Kor gaat op 7 juni 2018 met de racefiets de Alpe d’Huez beklimmen. Hij doet dan mee aan de actie Alpe d’Huzes. 

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker, voor het Koningin Wilhelmina Fonds kankerbestrijding (KWF). Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer overlijd aan kanker.

Voor Kor van den Hardenberg was de zomermarkt in Uddel een mooie gelegenheid om zijn actie voor het KWF onder de aandacht te brengen. Er stond o.a. een bord waarop men voor minimaal € 15,00 een visitekaartje kon bevestigen, daar staan ondetussen al een mooi aantal kaartjes op. Verder stond er een melkbus waar geld in kon worden gedaan.

Aan het eind van de dag kon Kor de melkbus op de kop zetten en de euro’s tellen. 

In de melkbus zat het mooie bedrag van € 136,65. Het is een mooie start van de actie voor het KWF. 

Kor van den Hardenberg is blij met dit bedrag en zegt iedereen die hieraan heeft bijgedragen hiervoor hartelijk dank.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX