Menu
Nieuwsoverzicht

Mooie afsluiting van seizoen.

4 juni 2016

3
UDDEL   –  Vandaag stond voor Elvira en Roos Westerbroek een wedstrijd op programma na het Zuid-Hollandse Zwijndrecht. Al vroeg vertrok de familie vanmorgen en dat was niet voor niks .Elvira haalde maar liefst goud op het onderdeel 1-baton terwijl ze dat vandaag voor het eerst deed in de klasse novice!!! .Met haar dance behaalde ze zilver.
Ook haar zusje Roos deed niet voor Elvira onder zij behaalde met haar kidstwilr peewee een bronzen medaile en met haar duo Goud!! De meisjes en ouders keerde met een trots gevoel weer terug na de veluwe.
 
Nog een paar weekjes les en dan genieten van vakantie al zal de baton aan de Zoederhof in Uddel niet helemaal in de hoek worden gezet, want stil zitten de zusjes niet! Dat bewijst vandaag maar weer. Als het mee zit staat de volgende wedstrijd 10 september op programma in Nijkerk.
Ook hun coach Gerda spaan kijk op een mooie prachtige dag terug waarin mooie prestaties werden geleverd door haar pupillen!
 
tekst en foto’s: Gerlinde den Besten
 
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX