Menu
Nieuwsoverzicht

Mooie afsluiting van 2017

18 december 2017

5

UDDEL   –  Zaterdag 16 december was het dan zover Elvira en haar zusje roos stonden op het NK twirlen in Waalwijk. Afgelopen vrijdag avond al vertrokken om zaterdag fris  uitgerust op de vloer te staan .vooraf aan de wedstrijd werd er nog even getraind door hun trainster Wilma vierhuis. na dikke 3 weken extra nk trainingen te hebben gehad waren ze er klaar voor gemiddeld stonden de meiden 6 uur per week in de sporthal.
Na de officiĆ«le opening mocht roos de vloer op en draaide een no-drops en een fantastische show die door de choach als beste show werd genoemd die ze maar had laten zien  dit seizoen. Het was een sterk en grote groep wat roos deel uit maakte dus de vraag werd wel gesteld waar zullen we eindigen op zo nu staan natuurlijk wel allemaal beste sporters van alle provincies. Na de middag pauze mocht ook Elvira de vloer en wat deed zij ook het goed  en wederom een tevreden choach. Het was vooral genieten zei Elvira ik vond het zo geweldig het liep als een trein tevreden over alles moesten ze wachten op de prijs uitreiking die pas rond 5 uur was en totaal biet verwacht eindigde de meiden in de top 10.
Roos mag zich 7de van Nederland noemen en Elvira 5de uit hun categorie. Super trots en blij met de uitslag gingen ze na huis .een mooie afsluiting  voor dit seizoen .hard voor getraind.ook Ria spaan en Wilma vierhuis zijn super trots op hun leerlingen. Nu even geen wedstrijden meer pas in  maart zullen ze weer op de vloer staan voor die tijd zullen ze aan hun nieuwe  show gaan werken en genieten ze na van deze dag.

Afgelopen maanden is Elvira gesponsord door een aantal bedrijven uit uddel hier kreeg ze een mooi vest en sportkleding aan die ze gisteren vol trots droeg op het NK

Auto Rijk
Cafe de 4-sprong
Holle bolle gijs
Installatie bedrijf van de Brink

Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage namens Elvira

tekst en foto’s: Gerlinde den Besten

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX