Menu
Nieuwsoverzicht

Mooi programma voor de kinderen op Koningsdag in Uddel

27 april 2017

72

UDDEL    –    Was er ’s morgens al een mooie opkomst bij de aubade en de rondgang door Uddel op Koningsdag, ’s middags mocht de Oranjevereniging Uddel ook zien dat er een goede belangstelling was voor het middagprogramma. Het gehele programma was naar binnen verplaatst in Het Blanke Schot, gezien het koude weer een goede beslissing. Het middagprogramma was vooral gericht op de kinderen en veel ouders waren dan ook met hun kinderen naar Het Blanke Schot gekomen. En daar stond ze een mooi en afwisselend programma te wachten.

Kindertheater Oki-Doki was aanwezig en wist de kinderen aan zich te binden. Ze keken met veel plezier naar het optreden van de clown die zich voordeed dat hij een goochelaar was, maar hij bleek toch een clown te zijn. Hij betrok de kinderen bij zijn optreden en dat vonden ze natuurlijk prachtig.

Ook dansschool Ain’t no Joke uit Uddel was er met een demonstratie en workshop. Ook hier deden de kinderen weer enthousiast mee en hadden ze snel de danspasjes onder de knie.

In de sportzaal kon men bubbelvoetbal elkaar te lijf en er stonden springkussens opgesteld, verder kon oud-hollandse spelletjes doen, met een groepje of als men liever alleen een spelletje deed kon dat ook.

De kinderen hebben genoten van alles wat er te doen was, de ouders genoten weer van hun kinderen, ze hadden er geen kind aan.

Rond vijf uur, voor velen etenstijd in Uddel, was de barbeque op temperatuur en kon er genoten worden van een lekker stukje vlees, waar dan ook goed gebruik van werd gemaakt.

De Oranjevereniging Uddel doet ieder jaar weer haar uiterste best om een programma in elkaar te zetten wat voor iedereen aantrekkelijk is. Het valt niet altijd mee om iets te organiseren op Koningsdag in Uddel. Het is dan voor het bestuur van de Oranjevereniging Uddel ook fijn dat op een dag als Koningsdag er een goede belangstelling voor het programma dat zij georganiseerd hebben. Er waren veel jongeren die in Het Blanke Schot waren vandaag, dan moeten er toch wel mensen tussen zitten die het bestuur van de Oranjevereniging Uddel weer compleet willen maken. Mensen die mee willen helpen bij het organiseren van o.a. Koningsdag. Meld je aan bij het bestuur, om zo samen met de andere bestuursleden die kar te trekken.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX