Menu
Nieuwsoverzicht

Mooi bedrag voor Spieren voor Spieren!

15 augustus 2022

866x gelezen

UDDEL – Cheque overhandiging van Kindambassadeur Janick van de Kamp op d.d. 16-8-2022 om 17:00 uur op Sportpark De Zandsteeg in Uddel.

Sinds maart 2022 is Janick van de Kamp uit Uddel (13 jaar) kindambassadeur van Spieren voor Spieren. Vorig jaar werd bij hem een spierziekte vastgesteld en sindsdien is het zijn grote wens om iets te kunnen betekenen voor andere kinderen met een spierziekte.

Zijn aanvankelijke plan om met een kraam op de zomermarkt te gaan staan, om daar snoep te verkopen voor Spieren voor Spieren kon helaas niet doorgaan.Vervolgens moest er snel worden geschakeld naar een nieuw plan. Spieren voor Spieren adviseerde hem een actiepagina aan te maken en deze te delen op social media. Dit met groot effect! De pagina werd door vele bekenden, vrienden, mede clubgenoten massaal gedeeld. De donaties kwamen binnen al voor de actie van start zou gaan!
De lege kraam kon gevuld worden met prijzen, die beschikbaar werden gesteld door de lokale ondernemers en wanneer de ondernemers geen prijzen beschikbaar hadden, doneerden ze gul. De prijzen konden worden verloot op de jaarlijkse zomermarkt en zo werd mede dankzij alle gevers/schenkers het streefbedrag van €400,00 ruim worden overschreden en is het uiteindelijke resultaat meer dan € 8000,00.

Morgen 16 augustus mag Janick de cheque overhandigen aan een medewerker van Spieren voor Spieren op Sportpark De Zansteeg (SV Prins Bernhard) te Uddel. Dit vindt plaats om 17:00 uur. Wij nodigen u van harte uit om bij dit bijzondere moment aanwezig te zijn!
Het is geweldig om te zien dat een jong iemand een actie start voor lotgenoten en dat die zo fantastisch wordt gedragen door de dorpsgemeenschap en daarbuiten. Dit mag gedeeld worden!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX