Menu
Nieuwsoverzicht

Moestuintjes maken

25 juli 2022

613x gelezen

UDDEL – Wat hebben we twee leuke middagen achter de rug met 20 kinderen uit Uddel! De eerste middag is er hard gewerkt om sleutelhangers te maken en vorige week hebben de kinderen moeilijke puzzels moeten maken om uiteindelijk de escapegame op te kunnen lossen! Super leuk dat er zoveel animo is en dat we op deze manier wat leuks kunnen aanbieden in de zomervakantie! Voor volgende week hebben we nog een leuke activiteit op de planning staan; het maken van een eigen mini moestuintje op 3 augustus! We verwachten dat de kinderen van 12 dit mogelijk al niet heel interessant meer vinden dus hebben daarom de leeftijd iets aangepast naar 7 t/m 11 jaar. In principe komt het niet zo nauw, als u denkt dat de kids het leuk vinden zijn ze meer dan welkom!

Collega Amber is op vakantie dus het aanmelden voor de moestuintjesmiddag kan door te mailen naar Iris, i.langeveld@stimenz.nl of een berichtje te sturen naar 06 30 28 63 25!

Belangrijk! Jeu de Boule op 17 augustus komt te vervallen i.v.m. de activiteiten in de bijbelweek en vele kinderen die op vakantie zijn.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX