Menu
Nieuwsoverzicht

Mis hem niet, De UDDELSE PUBQUIZ

3 september 2019

Nog iets minder dan 2 weken en dan gaan we in Dorpshuis “Het Blanke Schot” een pubquiz competitie starten, te beginnen op 13 september. (en vervolgens om de 2 maand in november, januari, maart en mei). Je hoeft niet alle keren mee te doen, dus je kunt het ook gewoon eens proberen.
De zaal is open vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur.

Een team bestaat uit 4-5 personen. Meedoen kan vanaf 16 jaar en ouder.
U kunt nog steeds uw team inschrijven door een email te sturen naar P. Vos (m-vos@hetnet.nl) of bellen op 06-1296 9321. Of natuurlijk via de Facebook pagine van Uddels Pubquiz. Op deze Facebook pagina krijgt u ook hints die u kunt gebruiken tijdens de eerste avond.

Inschrijfgeld bedraagt 15 euro per avond. De algehele tussenstand zal door ons nauwlettend worden bijgehouden, zodat we na 5 speelronden een winnend team (voor het gehele seizoen) uit kunnen roepen. De hoofdprijs voor dit team is een luxe BBQ vleespakket voor 10 personen.

We hopen op veel teams, zodat we er leuke avonden van kunnen maken met een hoop gezelligheid. Mis het niet, maak nu uw team en schrijf in!

Tot binnenkort.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX