Menu
Nieuwsoverzicht

Meisjes draaien succesvol in Nunspeet

29 september 2018

3

UDDEL   –   Zusjes Westerbroek gingen vandaag voor een nbta twirl wedstrijd in Nunspeet. Roos moest met haar 1 baton als 4de de ochtend de vloer op ze kwam uit in de peewee  novice ze draaide een nette routine en wist zilver te behalen ,de jury gaf als uitgang promotie maar door aftrek werd de beginners klasse even opzij gezet.
Haar zus Elvira kwam ook op de vloer die ochtend  en wel in de preeteen beginners klasse zij draaide netjes en de jury vond het prima voor brons na de pauze kwamen de meisjes wederom op de vloer met  hun dance solo roos mocht na een vlotte routine  zilver ophalen en wederom kreeg ze promotie  als uit gang van de jury maar door aftrek van strafpunten helaas weer net niet gehaald .

Elvira kwam uit in haar nieuwe klasse preteen beginners een nette show liet ze zien maar ze wist het podium helaas niet te behalen,niet getreurd trots mogen we zeker wezen .
Volgende week laatste wedstrijd van de NBTA in Harderwijk en dan staan er nog een aantal wedstrijden gepland van de andere bond hier bij kunnen ze nog plaatsing halen voor NK, Elvira wist al voor al haar 3 onderdelen dit te behalen en zelfs met haar artisitc al de eerste dat ze er mee de vloer op kwam, zusje roos moet voor 1 onderdeel nog de punten weten te behalen, ze heeft voor haar Freestyle als zich plaatst. De komende maanden weten de zusjes dus wat zich te wachten staat en zal er dus flink getraind gaan worden .
Elvira gaat zelfs een training bijwonen waar een wereld topper Betrand  uit Frankrijk die dag les zal gaan geven.

tekst en foto’s: Gerlinde den Besten

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX