Menu
Nieuwsoverzicht

Manneninloop op bezoek bij Gedizo  

9 september 2021

1286x gelezen
7

UDDEL – Op maandag 6 september ging de mannen-inloop sinds lange tijd weer op excursie. We waren te gast bij Gedizo, een jonge, snel groeiende Uddelse onderneming. Gedizo is gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardige diervoeders. Bij de productie van de verschillende diervoermengsels is mais een heel belangrijke grondstof. De laatste jaren worden ook steeds meer andere grondstoffen gebruikt, zoals perspulp, bierborstel en mengsels van ruwvoer (lucerne en gehakseld stro).

Onder leiding van Wouter Bronkhorst is Gedizo uitgegroeid tot een sterke en vitale onderneming, die op veel plaatsen in de wereld actief is (met name in Europa en het Midden Oosten).

Als manneninloop werden we zeer gastvrij ontvangen. Door Wouter Bronkhorst en Jan van Lagen geïnformeerd over de ontwikkeling van het bedrijf en over de wijze waarop de verschillende produkten tot stand komen. We kunnen terugzien op een heel mooi bedrijfsbezoek.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX