Menu
Nieuwsoverzicht

Manneninloop kijkt terug op een mooie excursie

5 juni 2024

1192x gelezen
40

UDDEL – Maandag 3 juni was de manneninloop te gast bij Bronkhorst Machinale Houtbewerking in Elspeet. Het bedrijf, een gerenommeerde timmerfabriek, is bekend van het vervaardigen van trappen, ramen en kozijnen.

De bedrijfsleider, Bernardo Biccai, vertelde op enthousiaste en boeiende wijze over de geschiedenis en de ontwikkeling van het gestaag groeiende bedrijf. Het is jammer dat het bedrijf door externe omstandigheden (de aanwezigheid van dassen) geremd wordt in de door haar gewenste verdere groei en ontwikkeling.

De 56 aanwezige bezoekers van de manneninloop werden in de tweede helft van de excursie door Bernardo Biccai en Rinie van den Hoek door het bedrijf rondgeleid en de meesten kregen daarmee een goed beeld van de vervaardiging van een aantal prachtige producten.

We kunnen terug zien op een mooie excursie, waarvoor we de medewerkers van Bronkhorst Machinale Houtbewerking nogmaals hartelijk bedanken.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX