Menu
Nieuwsoverzicht

Manneninloop in coronatijd

28 januari 2022

1007x gelezen

UDDEL – De manneninloop komt normaliter eenmaal per maand bijeen. In de afgelopen 2 jaar lukte dat helaas niet. We kwamen minder samen en ook veel onregelmatiger. Soms moest een maximum worden gesteld aan het aantal deelnemers. Door de regelgeving t.g.v. de corona-pandemie kon een aantal bijeenkomsten niet doorgaan en is het ook moeilijk om plannen te maken voor de toekomst.

De laatste bijeenkomst dateert van 1 november toen Jan Westhuis ons het resultaat liet zien van zijn schilderwerk. We zijn blij dat we in februari toch weer een voorzichtig begin mogen maken met onze bijeenkomsten.

Voor maandag 7 februari is een bijeenkomst van ontmoeting gepland. Aan deze bijeenkomst kan, als we ons aan een aantal basisregels houden, door 25 mannen worden deelgenomen. Hopelijk kunnen op 7 maart meer mannen mee op excursie naar Wentzo in Garderen (specialist op het gebied van digitale netwerken). Onder de in deze tijd passende voorbehouden hoopt op d.v. 4 april Henk Lagerweij ons iets te vertellen over windenergie. O.a. over de opbouw van zijn bedrijf, dat op het gebied van windenergie wereldwijd opereert en over de mogelijkheden van windenergie in de huidige energietransitie.

Op 2 mei hopen we aandacht te geven aan de razzia in Putten in 1944.

Wij hopen van harte dat wij een vervolg kunnen geven aan onze waardevolle en inspirerende ontmoetingen.
Voor deelname op 7 februari kunt u zich aanmelden bij Gijs van Roekel (gijsvanroekel@hetnet.nl; 0577-401516)

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX