Menu
Nieuwsoverzicht

Manneninloop geïnformeerd over digitale ontwikkelingen in Uddels onderwijs

2 mei 2023

1384x gelezen
25

UDDEL – Maandag, 1 mei, brachten ruim vijftig mannen van de manneninloop een bezoek aan de Rehobothschool in ons dorp. Zij werden daar onder het thema ‘van schoolbord tot digibord’ op de hoogte gesteld van een aantal digitale ontwikkelingen, die zich in de afgelopen decennia hebben voorgedaan.

Meester van Zwieten liet, naast enkele door hem genoemde nadelen, op boeiende wijze zien hoe door digitale technieken veel tijd kan worden bespaard. Bovendien kan met het inbrengen van creativiteit de effectiviteit van het lesgeven sterk worden vergroot.

Vooraf werden wij door de directeur, Henk-Jan Dekker, hartelijk verwelkomd en liet hij ons in een korte presentatie beelden zien van de recent gereedgekomen verbouwing van de school. Door Dries de Bruin en Henk-Jan Dekker werd de manneninloop in groepen rondgeleid door het prachtige gebouw.

Met ere vermelden we ook de conciërge, Jan de Bruin, die zorgde voor een heerlijke traktatie en voorkwam dat de kelen van de mannen droog kwamen te staan.

We zien terug op een prachtig en fijn bezoek aan de Rehobothschool.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX