Menu
Nieuwsoverzicht

Manneninloop 7 oktober over voorzieningen voor senioren

28 september 2019

2

UDDEL – De volgende manneninloop staat gepland voor maandag 7 oktober. Dit keer zijn we weer op onze thuisbasis: de Wilhelminahof aan de Essenkamp. Vanaf half tien hebben we de koffie klaar staan voor jullie.
Het onderwerp voor deze morgen is: Voorzieningen voor senioren in Uddel
We mogen wonen in een dorp, waar gelukkig veel mogelijkheden zijn voor senioren. Het is goed om daar kennis van te nemen. We hebben voor deze morgen twee dames in ons midden , die daar van alles over kunnen vertellen.
Rita Hop, coördinator activiteiten van Koningin Wilhelmina Hof, geeft een overzicht van de mogelijkheden in Koningin Wilhelmina Hof.
Ineke Bisschops, ouderenadviseur, geeft informatie over verdere voorzieningen op het gebied van wonen, zorg en welzijn, waar de inwoners van Uddel gebruik van kunnen maken.
Daarnaast ook informatie over waar je op moet opletten als je ouder wordt en wat jezelf kunt doen om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren.
Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen
Alle mannen van 60+ zijn van harte welkom!
Wij zien er naar uit jullie op 7 oktober te ontmoeten.

Dries de Bruin tel 0577 401819
Gijs van Roekel tel 0577 401516
Kees Roos tel 0577 402488

Tekst en foto’: Manneninloop Uddel

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX