Menu
Nieuwsoverzicht

Mannen-inloop Uddel gaat 4 maart op excursie

23 februari 2024

1110x gelezen

UDDEL – De volgende ontmoeting van de mannen-inloop wordt weer een excursie. Opnieuw staat er een bezoek op het programma aan een bedrijf op het industrieterrein ‘de Harselaar’.

Op 4 maart hopen we te gast te zijn bij Hazeleger Kaas.

Hazeleger Kaas is een gerenommeerde en innovatieve speler op het gebied van het snijden en verpakken van kaas. De door Hazeleger verwerkte en verpakte producten vinden wereldwijd hun weg. In 2022 bestond het bedrijf, ooit heel klein begonnen, 100 jaar. Als bekroning op dit jubileum werd door de waarnemend burgemeester van Barneveld het predicaat ‘Hofleverancier’ uitgereikt. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming van meer dan 200 werknemers.

Op 4 maart zal de directeur van het bedrijf, de heer Wim van Rijn, ons het één en ander vertellen over de historie, de procesvoering en de ontwikkelingen van het bedrijf. In een rondleiding zullen we ook een indruk krijgen van de productieactiviteiten.

Wij worden (let op!!) om 10.00 uur verwacht aan de Koningsbergenweg 10 in Barneveld (3771 NS). Aan de achterzijde van het bedrijfsgebouw is voldoende ruimte om onze auto’s te parkeren.

Het lijkt ook dit keer weer een mooie en interessante excursie te worden.

Alle mannelijke senioren worden van harte uitgenodigd!!

Een hartelijke groet en tot ziens op 4 maart.
Gijs van Roekel, Kees Roos en Dries de Bruin

Foto’s: facebookpagina Hazeleger Kaas

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX