Menu
Nieuwsoverzicht

Mannen-inloop op 7 september over lokale corona-ontwikkelingen

26 augustus 2020

UDDEL  –  De eerste ontmoeting in het nieuwe seizoen zal voor de mannen-inloop een bijzondere zijn. Afgezien van de laatste vakantie-ontmoeting is het lang geleden dat we bij elkaar kwamen om samen na te denken over een inhoudelijk onderwerp. Door de corona-crisis was het in de maanden april tot en met juli niet mogelijk elkaar te ontmoeten. We hopen van harte dat we in het nieuwe seizoen, door gebruik te maken van de faciliteiten van het Blanke Schot, weer maandelijks ongestoord bij elkaar kunnen komen.

Op 7 september zal onze bijeenkomst in het teken staan van de actualiteit. We zullen dan stilstaan bij :  Lokale Corona-ontwikkelingen

De Apeldoornse wethouder Nathan Stukker is bereid gevonden ons hierover het een en ander te vertellen.

Nathan Stukker heeft o.a. de onderwerpen WMO en Dorpen in zijn portefeuille. Hij is daarmee voor ons de aangewezen persoon om met ons na te denken over vragen die in deze crisisperiode in ons dorp leven.

Het Blanke Schot heeft ons om veiligheidsredenen verzocht het aantal bezoekers te beperken tot 35.

Graag verzoeken wij jullie daarom je vooraf aan te melden bij Dries de Bruin (06-55024936 of 0577-401819); d.debruin@kliksafe.nl.

Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 5 september, 12.00 uur. We hanteren daarbij het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

 

Het resterende programma van 2020 ziet er vooralsnog als volgt uit:

5 oktober (Blanke Schot) Kringlooplandbouw Jacob van Vliet
2 november Excursie Gedizo
27 november(vrijdag; 11.30-15.00 uur) Excursie Alpuro met o.a. culinaire try-out

 

Een hartelijke groet en tot ziens op 7 september.
Dries de Bruin (0577-401819), Gijs van Roekel (0577-401516) en Kees Roos (06-3379132)

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX