Menu
Nieuwsoverzicht

Mannen-inloop 7 maart 2022

28 februari 2022

538x gelezen

UDDEL – Mannen-inloop 7 maart 2022

Wij nodigen jullie uit voor een excursie op maandag 7 maart a.s. Dan mogen wij te gast te zijn bij Wentzo (www.WiFi.nl)
Sinds augustus 2018 gevestigd aan de Hooiweg 23 in Garderen (het voormalige Overbosch).
Wentzo is sinds 1999 gespecialiseerd in het inrichten en beheren van datanetwerken. Dat doet zij voor grote(re) organisaties in o.a. het onderwijs, de zorg, retail, hospitality en logistics sector. Namen als Wehkamp, Hanzehogeschool Groningen, McDonald’s, Zorggroep Apeldoorn en Hampshire Hotels vertrouwen dagelijks op de oplossingen en expertise van Wentzo.

Vanuit een zolderkamer opgericht door de broers Reino en Martijn Wentzel is de organisatie gegroeid tot een gevestigde naam in geheel Nederland en daarbuiten. Anno 2022 bestaat team Wentzo uit 50 gepassioneerde medewerkers

We gaan ervan uit dat ieder op eigen gelegenheid naar Garderen gaat. Wij worden om 10.00 uur verwacht. Als alles volgens plan verloopt zullen we na de lunch, die ons aangeboden wordt, omstreeks 13.15 uur weer thuis zijn. Ondanks alle versoepelingen houden we toch maar zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand aan. Mede daarom kan Wentzo voor deze excursie maximaal 50 personen ontvangen. Daarom verzoeken wij jullie je vooraf (liefst vóór 3 maart) aan te melden bij Gijs van Roekel (401516). ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. We verwachten dat het een interessante excursie wordt.

Alle mannelijke 60-plussers worden van harte uitgenodigd!

Een hartelijke groet en tot ziens op 7 maart.

Dries de Bruin, Gijs van Roekel en Kees Roos.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX