Menu
Nieuwsoverzicht

Mannen-inloop 6 februari 2023

27 januari 2023

899x gelezen

UDDEL – De volgende ontmoeting van de Uddelse mannen-inloop vindt weer plaats in de Wilhelminahof.

Op maandag 6 februari hopen we als gastspreker te ontvangen: Jan Stelwagen. Hij wil ons op deze bijeenkomst iets vertellen over: Notariële actualiteiten

De meesten van ons zijn zestigplusser. Wij komen geleidelijk aan in een levensfase, dat de boodschap ‘bereid uw huis, want gij zult sterven’ steeds nadrukkelijker klinkt. Met oog op de toekomst is het vaak verstandig zaken schriftelijk vast te leggen. Te denken valt aan de verdeling van een nalatenschap, aan het doen van schenkingen, aan het geven van een zekere bevoegdheid tot handelen of het nemen van beslissingen aan één of meerdere personen, aan de keuze van een vertrouwenspersoon, aan ……. Dit soort van beslissingen wordt vaak uitgesteld en blijkt uiteindelijk, en hoe vervelend dan ook, niet te zijn genomen.

We hebben Jan Stelwagen, notaris bij Ridderhof en Stelwagen, bereid gevonden om met ons over dit soort zaken na te denken. Voor welke onderwerpen is het belangrijk dat er tijdig iets wordt geregeld? Komt er veel voor kijken om dingen op papier te zetten? Zijn er veel kosten aan verbonden, etc.?

Jan Stelwagen is een boeiend spreker. Bovendien is hij in staat om moeilijke dingen op een heldere manier duidelijk te maken. Graag nodigen wij alle 60-plussers uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. In de Wilhelminahof is ruimte genoeg!

We beginnen om 9.30 uur en sluiten de bijeenkomst rond 11.30 uur af.

Nogmaals, alle mannelijke senioren worden van harte uitgenodigd!

Een hartelijke groet en tot ziens op 6 februari. Dries de Bruin, Gijs van Roekel (gijsvanroekel@hetnet.nl of 0577-401516) en Kees Roos.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX