Menu
Nieuwsoverzicht

Mannen-inloop 4 oktober 2022

23 september 2022

623x gelezen

UDDEL- De volgende ontmoeting van de mannen-inloop wordt weer een excursie. Ook dit keer blijven we in Uddel.

Op dinsdag 4 oktober zijn we te gast bij Schouten Machines en worden we aan het Uddelerveen 65 om 9.30 uur ontvangen door de directeur van het bedrijf Rudolf Schouten

De Uddelse onderneming Schouten Machines is gestart in 1971. De activiteiten bestaan dan uit de reparatie van tractoren en landbouwmachines. In ruim 50 jaar heeft de onderneming zich ontwikkeld van een eenmanszaak naar een modern bedrijf. Zij opereert inmiddels op Europees niveau en ontwikkelt en levert voor de agrarische sector en voor het openbaar groen een grote verscheidenheid aan hoogwaardige machines. Op onderdelen is zij marktleider. De sterke groei en ontwikkeling, die het bedrijf heeft doorgemaakt, is gerealiseerd door een alerte anticipatie op ontwikkelingen, die zich in de sectoren voordeden, en door een aantal overnames.

Op 4 oktober krijgen wij in een rondleiding de gelegenheid kennis te maken met het bedrijf en hoopt Rudolf Schouten ons het een en ander te vertellen over de ontwikkeling van zijn onderneming en kunnen we wellicht nog met elkaar nadenken over de betekenis van ontwikkelingen in de markt voor Schouten Machines (kansen en bedreigingen).

De excursie is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Wij gaan ervan uit dat ieder op eigen gelegenheid naar Schouten Machines gaat. Wij worden daar om 9.30 uur verwacht. Het lijkt een erg boeiende excursie te gaan worden. Alle mannelijke 60-plussers worden van harte uitgenodigd!

Een hartelijke groet en tot ziens op 4 oktober. Dries de Bruin, Gijs van Roekel (gijsvanroekel@hetnet.nl of 0577-401516) en Kees Roos.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX