Menu
Nieuwsoverzicht

Mannen-inloop 4 juli: de ontwikkeling van industrieterrein Uddel

27 juni 2022

704x gelezen

UDDEL – De volgende bijeenkomst van onze Uddelse mannen-inloop zal weer worden gehouden in de Wilhelminahof aan de Uttilochweg. De datum van samenkomst is maandagmorgen, 4 juli a.s. In afwijking van wat eerder is meegedeeld zullen wij dan weer een gastspreker mogen verwelkomen.  De gastspreker is dan:  Gert Hop.

Gert is ondernemer en projectontwikkelaar en is vooral actief in (de omgeving van) Uddel. Van één van zijn  initiatieven (de ontwikkeling en bouw van de Wilhelminahof) maakt ook de manneninloop dankbaar gebruik. Het thema waarover hij op 4 juli ons het een en ander wil vertellen is:

De ontwikkeling van het nieuwe industrieterrein in Uddel

Momenteel zien we de eerste tekenen van de uitbreiding van het industriegebied aan de Elspeterweg. Gert zal ons onder andere het één en ander vertellen over hoe zo’n initiatief tot stand komt, wat de uitwerking daarvan zoal betekent, met welke partijen en instanties hij te maken kreeg, wat voor businessmodel aan de orde is en welke bedrijven en organisaties een plekje zullen krijgen op het nieuwe industrieterrein.

We beginnen, zoals gebruikelijk, om half 10. We zien uit naar een heel boeiende, interessante en voor de Uddelse gemeenschap actuele bijeenkomst. Alle mannelijke senioren worden van harte uitgenodigd.

Een hartelijke groet en tot ziens op 4 juli.

Dries de Bruin, Gijs v. Roekel en Kees Roos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX