Menu
Nieuwsoverzicht

Maatschappelijk werk in Uddel. Maak kennis met: Iris Langeveld van Stimenz

6 mei 2021

960x gelezen
1

UDDEL – Met ingang van 20 mei 2021 is er weer een Algemeen Maatschappelijk Werker van Stimenz aanwezig op de Koningin Wilhelmina Hof (Uttilochweg 15). U kunt gratis en geheel vrijblijvend binnen wandelen tussen 09:30 en 11:00 uur voor informatie, advies en ondersteuning. Iris Langeveld is elke donderdag werkzaam op het kantoor in de Koningin Wilhelmina Hof, maar is eventueel ook in de gelegenheid om bij u thuis langs te komen als daar behoefte aan is. Als u er even niet meer uit komt, vragen over werk, financiĆ«n, wonen, relaties of opvoeding worden u te veel, dan kan het soms heel prettig zijn om daarover met iemand in gesprek te gaan. Schroom dan niet om contact op te nemen met Iris. Ze denkt graag met u mee en probeert uw vraag zo goed mogelijk in kaart te brengen en aan te pakken.

Naast Maatschappelijk Werker in Uddel is Iris alweer drie jaar Sociaal Werker-Jeugd op het Jongeren Informatie Punt in Apeldoorn. Haar affiniteit voor jong en oud hoopt ze op de donderdag te combineren en ze geeft ook nadrukkelijk aan dat jongeren uit Uddel haar mogen bellen, mailen of appen als ze ergens niet uit komen of een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk hierbij aan het maken van een financieel overzicht, een ingewikkelde brief, studiekeuze of de regelzaken als je 18 wordt. Kortom toegankelijk voor iedereen in Uddel, ongeacht leeftijd en type hulpvraag!

Meer info? Neem gerust contact op!

Contactgegevens:
Iris Langeveld
i.langeveld@stimenz.nl
06-30286325

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX