Menu
Nieuwsoverzicht

Luisteren naar “Zingen in de zomer 2022”

7 november 2022

811x gelezen
4

UDDEL – Wie kan het zich niet meer herinneren, die prachtige momenten van: “Zingen in de zomer” op Urk. In de afgelopen maanden juli en augustus mochten we dit live uitzenden via kerkradio, internet en de website van de Hervormde Gemeente Uddel. Het waren 8 mooie zangavonden met bekende koren uit Urk.

Reijer Schouten heeft een prachtige compilatie gemaakt van al deze 8 zangavonden. Meewerkende koren zijn o.a. Het Chr. Mannenkoor: Eiland Urk o.l.v. Gerrit Schinkel, het Chr. Urker Mannenkoor Hallelujah o.l.v. Bert Moll, het Chr. Urker visserskoor Crescendo o.l.v. Louwe Kramer etc.

Muzikale medewerking wordt verleend door o.a. Jaap Kramer, Hendrik van Veen en Minne Veldman. Er is ook een meditatief moment. Deze wordt verzorgd door ds. Mark de Jager.

Deze schitterende compilatie wordt uitgezonden op zaterdag 12 november a.s. en is te beluisteren via de kerkradio van de Hervormde Gemeente Uddel, Internet, via kerkdienstgemist.nl > Hervormde Gemeente Uddel, en via de website van de Hervormde gemeente Uddel.

De uitzending begint om 20.00 uur en zal duren tot ongeveer 22.00 uur.

Veel luistergenoegen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX