Menu
Nieuwsoverzicht

Locatie gezocht voor vuur Oud en Nieuw

16 oktober 2018

1

UDDEL    –   Het lijkt misschien nog ver weg, maar toch worden er al weer voorbereidingen getroffen voor de jaarwisseling 2018 – 2019.

Het is in Uddel al weer een aantal jaren de gewoonte dat de jeugd uit Uddel een groot vuur organiseert tijdens de jaarwisseling. En die jaarlijkse gewoonte is ondertussen een traditie geworden. Dit tot grote tevredenheid van de jeugd zelf, maar ook van de gemeente Apeldoorn. Het zorgt er voor dat de jaarwisselingen al verschillende jaren tot tevredenheid en rustig verlopen. Veel inwoners van Uddel komen ’s nachts kijken, wat de jeugd weer prachtig vindt, al die belangstelling.

Het organiseren van zo’n nieuwjaarsvuur gebeurt altijd in nauw overleg met de gemeente Apeldoorn, die er de nodige voorwaarden aan verbindt. Ook voor de komende jaarwisseling is de vraag vanuit de gemeente Apeldoorn gekomen naar de organisatie om weer een nieuwjaarsvuur te organiseren.

De laatste jaren was het nieuwjaarsvuur op het terrein aan de Markveldweg tegenover de Uddelsekampweg, wat een prachtige locatie was hiervoor. Door de geplande nieuwbouw van de proefboerderij is dat, helaas, niet meer mogelijk.

Men is nu op zoek naar een nieuwe locatie waar het nieuwjaarsvuur kan worden gehouden en waar deze traditie kan worden voortgezet om er weer een mooie jaarwisseling van te maken. De organisatie hoopt dat er mensen zijn die hun grond/weiland ter beschikking willen stellen. Wie helpt ze uit de brand.

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u contact opnemen met:

Gert Schouten   06-51543539

Anton Davelaar 06-31269540  anton28011997@gmail.com

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX