Menu
Nieuwsoverzicht

Lintje voor Geurt Hop

23 maart 2017

2

UDDEL    –    Donderdagavond 23 maart 2017 nam Geurt Hop na 30 jaar afscheid als bestuurslid en als penningmeester afscheid van de Vereniging Uddels Belang. Dat liet het bestuur niet ongemerkt voorbijgaan. Na de pauze kwam er dan ook een hele stoet familieleden de grote zaal van Het Blanke Schot binnen. Daartussen liep ook loco-burgemeester Detlev Chiesso met het ambtsketen om.

Tot grote verbazing van Geurt Hop kwam loco-burgemeester om hem in het zonnetje te zetten. Er waren veel lovende woorden voor Geurt Hop, over zijn dagelijks werk, zijn voortreffelijke inzet voor Uddels Belang en daarmee ook voor de gemeenschap in Uddel. Voor zijn contacten met de gemeente Apeldoorn. Dat alles was ook doorgedrongen tot in Den Haag.

Het behaagde Zijne Majesteit de Koning dan ook om Geurt Hop te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij de daarbij behorende versierselen opgespeld door loco-burgemeester Chiesso. Voor de vrouw van Geurt Hop was er een prachtig boeket bloemen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX