Menu
Nieuwsoverzicht

Lijsje van den Hoek neemt na 26 jaar afscheid bij Icare

31 mei 2017

12

UDDEL    –   Het was vandaag, 31 mei 2017, een bijzondere dag voor Lijsje van den Hoek. Na 26 jaar werkzaam geweest te zijn in de thuiszorg nam zij afscheid bij Icare om zo als dat zo mooi heet, ‘met pensioen te gaan’.

“Ik wil geen soesa”, had Lijsje gezegd tegen haar collega’s. Maar ja, dat hadden ze niet gehoord. Vanmorgen was het kantoor van Icare, in het Kultuurhuus in Elspeet, de boel versierd en om 7.00 was iedereen er om samen met Lijsje te ontbijten.

Hierna ging Lijsje beginnen aan haar laatste ronde. De ‘oudjes’, met alle respect, vonden het maar wat jammer dat Lijsje er mee ophield. “Zien we je dan nooit meer” vroeg menigeen aan haar. In al die jaren wordt er toch een mooie band opgebouwd met de mensen waar men regelmatig aan huis komt en je hulp waarderen.

Als verrassing waren al haar zusters en broers naar Elspeet gekomen om samen met haar te eten.

’s Avonds was er nog een gezellig etentje met haar collega’s als afsluiting van een bijzondere en mooie dag. Hiervoor werd zij opgehaald aan huis met een oud vrachtwagentje versiert met ballonnen.

Al vind iedereen het jammer, die met Lijsje gewerkt hebben en die hulp van haar hebben mogen ontvangen, men gunt haar de welverdiende rust na zoveel jaren arbeid en hopen dat zij mag genieten van haar pensioen, samen met haar zuster Gerrie, die al een paar weet wat dat betekent.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX