Menu
Nieuwsoverzicht

LET OP! Oplichters actief! – update

22 april 2024

1298x gelezen

UDDEL – Vandaag, 22 April 2024, waren er oplichters actief in Uddel.

Na contact met de bank en de politie blijkt dat er in zowel Uddel als Elspeet veel pogingen tot oplichting gedaan worden op dit moment.

We willen iedereen vragen gelijk melding te doen bij zowel de politie als de buurtpreventie, en vast te leggen wie de personen zijn.

Snelheid hiervan is echt van belang.

Vandaag is na de melding aan de Heegderweg de buurtpreventie aktief op zoek geweest naar de persoon met het volgende signalement:

Vrouw met donkerbruin haar, tussen 30 en 40 jaar oud, spijkerbroek, en blauw geblokte houthakkersblouse aan. Ze draagt een bril.

De werkwijze is dat de slachtoffers gebeld worden door ‘de bank’ en tegelijkertijd er iemand aan de deur komt om de passen op te halen. Op die manier kunnen de slachtoffers niet iemand anders alarmeren.

Bent u zelf onlangs slachtoffer geweest van een soortgelijk misdrijf, deel dit DIRECT met de buurtpreventie.

Dit geld ook voor degene die (camera) beelden hebben waarbij mogelijk deze persoon in beeld is. Alsook andere mogelijke bruikbare informatie.

Bel gelijk met het nummer van de buurtpreventie, 0577-700203 Zo proberen we verder misbruik te voorkomen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX