Menu
Nieuwsoverzicht

Leerlingen PWA school Uddel hielden bingo voor stichting De Ontmoeting

12 oktober 2018

7
UDDEL    –   Woensdag, 10 oktober 2018,  was er op de Prins Willem Alexander school een bingo georganiseerd voor stichting Ontmoeting. Deze stichting zet zich in voor mensen die door bijv, psychische of financiële problemen, dak- en thuislozen, zwerfjongeren en ex-gedetineerden, in een sociaal slob zijn geraakt weer een steuntje in de rug te geven en op weg te helpen.
 
Danique, Fleur, Ellemieke, Rick, Femke en Inger zijn op het idee gekomen om voor deze mensen door middel van een bingo geld op te halen. Zo hebben ze samen een flyer gemaakt en zijn die in winkels ed op gaan hangen om maar zoveel mogelijk publiek te krijgen. Om een mooie prijzen tafel te kunnen realiseren zijn ze de ondernemers in het dorp langs gegaan of zij iets wilden sponsoren.
 
Nou dat is ze goed gelukt!! Dus ook langs deze weg willen we alle sponsors nog hartelijk bedanken voor hun bijdrage!
 
De middag zelf werd goed bezocht er moesten zelfs nog stoelen en tafels bijgezet worden. Ouders, grootouders, leerkrachten en leerlingen, het was een gezellige boel. De spanning was om te snijden als er nog maar één cijfertje moest voor een bingo!! De dames en heer hadden aan alles gedacht zo was er een pauze met koffie thee fris en wat lekkers. Maar het belangrijkste van deze middag was natuurlijk het ophalen van zoveel mogelijk geld voor stichting Ontmoeting! En dat is ze gelukt!
 
Ze hebben in totaal €264,85 opgebracht!!
 
Iedereen die aan deze middag heeft meegewerkt daarvoor hartelijk dank!
 
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX