Nieuwsoverzicht

Laatste speelronde tweede periode

2 maart 2020

261x gelezen

UDDEL – Zaterdag staat alweer de laatste speelronde op het programma van de tweede periode welke voor de Uddelse formatie teleurstellend is verlopen. Slechts één overwinning wist het maar te behalen in deze periode. Dat was tegen EZC ’84. Zaterdag komt Almen, de nummer zes van de ranglijst op bezoek. Prins Bernhard snakt naar een overwinning en hoopt deze wedstrijd winnend af te sluiten om zo met het volste vertrouwen aan de laatste periode te gaan beginnen.

De wedstrijd in Almen eerder dit seizoen eindigde in 1-1. Een wedstrijd waar Almen in de eerste helft al ruim op voorsprong had moeten staan. Echter na de rust kwam Prins Bernhard sterk terug en wist het in de slotfase toch nog een punt uit het vuur te slepen.

Op 9 april 1952 werd SV Almen opgericht. In de boterfabriek bij Pardijs werd het bekokstoofd, nadat de leden van de Christelijke Jonge Mannen Vereniging bij de wat oudere Almenaren hun wensen kenbaar hadden gemaakt. In Ons Huis en in de Aanleg werd er over vergaderd: er moest weer een voetbalclub komen. Het werd een zaterdagvereniging. Degenen die bezig waren met het oprichten van een nieuwe zondagclub werden overgehaald om zich daarbij aan te sluiten.

Wij hopen u aanstaande zaterdag te mogen begroeten op Sportpark “De Zandsteeg” waar om 14:30 uur zal worden afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Harun Güven uit Harderwijk.

Tekst/foto: sv Prins Bernhard