Menu
Nieuwsoverzicht

La Rose gaat door met verkoop onder afdak winkel

21 december 2020

2

UDDEL – Ondernemers proberen, ondanks de lockdown, toch nog het beste ervan te maken. La Rose Bloem en Interieur aan de Van Waalwijksweg gaat door met de verkoop onder het afdak in de winkel.

“Wij houden leuke acties om het thuis zitten gezellig te maken,” vertelt Gerrine Bronkhorst. “Mensen kunnen hun bestelling ook mailen (info@larosebloemeninterieur.nl) of telefonisch doorgeven (0577 401137).”

Ondanks dat de fysieke bloemenwinkels tot en met 19 januari dicht moeten, mogen bloemisten wel doorgaan met de fysieke verkoop. Dit mag tot aan Kerstmis buiten de winkel. Op Rijksoverheid.nl staat specifiek vermeld dat winkels in bloemenverkoop en kerstbomen een buitenpresentatie mogen invullen.

 

 

Oproep aan ondernemers in Uddel en omgeving:

Is uw winkel/bedrijf/zaak (deels) gesloten? Op welke manier verkoopt u momenteel uw product(en)? Of verleent u uw diensten? Zijn er zaken waar uw klanten rekening mee moeten houden? Stuur uw verhaal met een fotootje naar redactie@uddel.info of via de app: 06-83428505.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX