Menu
Nieuwsoverzicht

Kunnen we schaatsen op de ijsbaan?

11 januari 2017

1

UDDEL     –     De weersvooruitzichten voor de komende dagen en de volgende week geven wintersweer aan. En als men over vorst begint met daarbij vooruitzichten op schaatsen dan begint het bij veel mensen te kriebelen. De schaatsen worden uit het vet gehaald en eventueel geslepen. Zo ook bij veel schaatsliefhebbers in Uddel.

De vraag wordt gesteld waarom er geen water op de ijsbaan staat tussen de Harderwijkerweg en de Noord Riezenweg. De Oranjevereniging die hiervoor de kar trekt wil men niets liever dan dat er geschaats kan worden. Maar men heeft een probleem.

“We hebben een bron, maar daar komt niet genoeg water uit”, zegt de voorzitter van de Oranjevereniging, Peter Vos. “We zijn met man en macht bezig om iemand te vinden die een bron kan slaan waar genoeg water uit komt en dan staat de ijsbaan ook zo onder water” zegt Peter Vos.

Het zou jammer zijn dat als er volgende week geschaats zou kunnen worden dat de ijsbaan dan niet gebruikt kan worden. Bij de Oranjevereniging doen ze er alles aan om dat te realiseren.

Als er zijn die de Oranjevereniging hierbij een handje kunnen helpen op korte termijn, neem contact op met Peter Vos. Je doet er jong en oud een plezier mee.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX