Menu
Nieuwsoverzicht

Kris Kros darten voor het goede doel

25 augustus 2018

17

MEERVELD / UDDEL    –     De leden van The Woody Darters hebben voor het eerst een bijzonder darttoernooi georganiseerd. Met als  belangrijkste dat de opbrengst ten goede komt aan de Vereniging VOKK, Vereniging Ouders Kinderen en Kanker.

 

Met 32 deelnemers was dit een mooie uitdaging en de darters moesten echt aan het rekenen naar een finish. Het bijzondere was het doel waarvoor er gedart werd, maar ook bijzonder was dat de dartborden allemaal verschillend waren en de nummers niet op de juiste plaatst zaten.  

 

Aan het einde van een mooie dartavond mochten de winnaars hun prijs in ontvangst nemen. Maar de grote winnaar was de Vereniging VOKK. Zij mogen het prachtige bedrag van  € 538,00. Dit bedrag is afkomstig van het inschrijfgeld en gedeelte van  de horeca omzet.

 

Verder ook dank  aan de sponsors  Dijkgraaf Vlees, Bema Boomkwekerij  en Herberg ´t Vossegat die de prijzen beschikbaar stelden

  

Toernooi Winnaar werden Cobus Vriezen en Bram Scheerder, zij wisten het Koppel Willem Oomen en Arend Versteeg met 4-1 te verslaan in de finale.  

 

Hoogste Finish Albert  Zwart   116

 

Eindstand Winnaars Ronde:

 

1.    Cobus Vriezen  / Bram Scheerder

2.    Willem Oomen /  Arend Versteeg

 

Eindstand Verliezers Ronde:

 

1.    Roy Bronkhorst  / Bart Jan v Veldhuizen

2.    Gert Westenbroek/  Richard v Dam

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX