Menu
Nieuwsoverzicht

Krijgt u alles waar u recht op heeft?

31 augustus 2022

553x gelezen

Heeft u moeite om rond te komen? U bent zeker niet alleen. Tegenwoordig hebben veel mensen moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Het is dan ook zeer belangrijk om te weten of u wel van alle voorzieningen gebruik maakt die er zijn. Het zou immers zonde zijn als u geld laat liggen en ondertussen piekert over of u de boodschappen of de huur nog wel kan betalen.

De gemeente Apeldoorn heeft meerdere voorzieningen/tegemoetkomingen, wellicht kunt u hiervan gebruik maken. Ook is het uiteraard raadzaam om te kijken naar de toeslagen van de belastingdienst en naar de mogelijkheid om bijvoorbeeld kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen te krijgen.

Hierbij kan de sociaal raadsvrouw u helpen. Zij weet precies welke voorzieningen er zijn en kan u helpen om deze aan te vragen als u dat zelf lastig vind. Deze dienstverlening is gratis en ze kan zelfs bij u thuis komen om even met u te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Laat dus geen geld liggen.

Wilt u contact met de sociaal raadsvrouw? Dat kan!

Ze is iedere woensdagochtend in Uddel op het kantoor van UddelSamen aan de Uttilochweg.

Telefonisch contact kan ook, bel dan Stimenz: 088 7846464 en vraag naar Samantha Kleinhuis. Als u daarbij wilt aangeven dat het gaat om Uddel dan belt zij zo snel mogelijk terug. Een mail sturen mag ook, dat kan naar: s.kleinhuis@stimenz.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX