Menu
Nieuwsoverzicht

Koningin Wilhelminahof ontvangt fantastische gift van jubilerende HBT-Transport Uddel

10 juni 2015

3

UDDEL    –    Zaterdag 6 juni vierde HBT-Transport uit Uddel dat het bedrijf 50 jaar bestaat. Ter gelegenheid van dit jubileum had de directie van HBT een mooie cadeautip. Op de uitnodiging stond het bekende envelopje. Voor de inhoud van de enveloppen hadden ze een prachtige bestemming, die aan Uddel ten goede zal komen, n.l. het zorgsteunpunt Koningin Wilhelminahof aan de Essenkamp.

Woensdag 10 juni was het moment daar om de opbrengst de overhandigen aan de Wilhelminahof. Namens het bestuur van de Koningin Wilhelminahof waren Jacob van Vliet en Eric van Lagen aanwezig bij HBT-Transport om het bedrag in ontvangst te nemen. Arjo Bronkhorst en Gerard Schouten overhandigden namens HBT-Transport het fantastische bedrag van € 7380,00 aan Jacob van Vliet en Eric van Lagen voor de Wilhelminahof. De monden vielen open van verbazing over het grote bedrag. Jacob van Vliet was zeer dankbaar voor het bedrag en zei: “Ik heb al wel een idee in welke richting we het gaan besteden binnen de Wilhelminahof”. Arjo Bronkhorst gaf te kennen: “Er liggen geen restricties waarvoor het besteed moet worden, maar wel binnen de Wilhelminahof”.

Het is prachtig dat er bedrijven in Uddel zijn die zo een bijdrage willen geven aan de Uddels gemeenschap. Dit is ook een stukje participatiesamenleving.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX