Menu
Nieuwsoverzicht

Komen jullie ook naar de Zaterdag Middag Borrel Bingo (ZaMiBoBi)?

10 juli 2020

Ook voor veel Uddelse families zal de zomervakantie van dit jaar anders worden dan u voor ogen had. Vakantie vanuit huis met alleen ‘dag-uitjes’? Dezelfde organisatie als van de ‘Muzikale Winter Wandeling’, heeft het plan om gedurende uw vakantie-weken een aantal activiteiten voor jong en/of oud te organiseren rondom het Dorpshuis.

Dus heeft u zin om met uw gezin/familie een gezellige middag/avond te beleven? Dat komt mooi uit. We willen namelijk op zaterdag 25 juli een familie-bingo gaan organiseren voor het hele gezin.

Wat is de bedoeling? We spelen een paar rondes bingo, en tussen de rondes ontvangt u een ‘drie gangen maaltijd’! Daarnaast is er voor de kinderen actief vermaak in de vorm van een stormbaan en andere spelen.
De inloop start vanaf 15.30 uur, dan drinken we een borrel en om 16.15 uur spelen we de eerste ronde bingo. Als deze ronde afgelopen is krijgen we ‘de eerste gang’ op tafel. Tussendoor zullen we de kaartjes verkopen voor de volgende ronde bingo. Na 3 rondes (en dus drie gangen) is er een kleine pauze. In deze pauze wordt er een kinderdisco/dans-clinic gehouden. En afsluitend een ijsje. Hierna zullen we nog een extra ronde bingo spelen met een grote hoofdprijs.

Wilt u meedoen? Dan vragen we wel of u zich van tevoren wilt aanmelden. Aanmelden graag voor 21 juli. De kosten zijn 12.50€ voor volwassenen en 7.50€ voor de kinderen (tot 14 jaar). Bij deze prijs zijn het eten en de eerste ronde bingo inbegrepen. Voor de kinderen bestaat het eten oa. uit patat met snack.
Dit alles gaan we corona-proof organiseren (bij goed weer is dat buiten) en willen het aantal inschrijvingen in controle houden. Dus wees er snel bij, want vol is vol.

Lijkt het u leuk om mee te doen? Geef u dan snel op bij Peter Vos 0612969321.
Stuur een app-berichtje of bel even.

Met vriendelijke groet,
organisatiecomité Blanke Schot.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX