Menu
Nieuwsoverzicht

Klimgeiten in het Klimbos

20 oktober 2016

6

UDDEL     –     De extra spaaractie voor het Klimbos van de Uddelse winkeliers is een succes geworden. Wie wil er nu niet een spannende dag beleven in de herfstvakantie. De jongens en meisjes vanaf 8 jaar konden zich uitleven in het Klimbos in Garderen. Fijn voor de winkeliers dat er zo positief op gereageerd is na afloop van een dagje Klimbos.

Onderstaande reactie kwam binnen bij uddel.info:

Beste lezers, wat mij vandaag duidelijk is geworden, het kan inderdaad onduidelijk zijn overgekomen deze actie. Maar ach waar wat georganiseerd word, word dus gewerkt aan iets leuks en waar gewerkt word daar kunnen fouten worden gemaakt.

MAAR WAT HEB IK VANDAAG VEEL BLIJE GEZICHTEN GEZIEN, EN IS DAT NIET HET BELANGRIJKSTE. DUS HIERBIJ WIL IK IEDEREEN BEDANKEN NAMENS ONZE DRIE KLIMGEITEN DIE NU NOG AAN HET NAGENIETEN ZIJN.

BEDANKT GROETJES HERMA.

Als er zijn die foto’s hebben gemaakt deze dagen in het Klimbos en ze willen delen via uddel.info, stuur ze dan door en ze worden geplaats op uddel.info met bronvermelding. Dat kan via de button rechts boven: mail de redactie.

De laatste drie foto’s zijn van Petra van de Kolk

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX