Menu
Nieuwsoverzicht

Klimbos in kartonnen doos

18 november 2015

135x gelezen
1

UDDEL/GARDEREN    –  Dat Erik Kroon, ondernemer van SOS Events uit Uddel steeds weer op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen voor zijn bedrijf is bekend. Zo ook voor het Klimbos in Garderen.

Klimbos Garderen in een kartonnen doos.

Met beide benen op de grond staan maar toch ervaren hoe het is om op een hoogte van 18 meter te staan en de zonnestralen door de bomen te zien stralen? Als eerste klimbos in de wereld is Klimbos Garderen online te bekijken, geheel in 3D. Deze unieke virtuele belevenis is tot stand gekomen in samenwerking met Elkeplek.nl en is een mooie presentatie van Klimbos Garderen.

Naast het bekijken van foto’s, video’s en 360 graden foto’s op www.elkeplek.nl is het mogelijk deze VR-functie te ervaren met je eigen telefoon. Het is vanaf de meeste moderne telefoons te bekijken, het vereist verder geen speciale software en is het ook nog eens responsive dus op ieder apparaat beschikbaar. Stop je telefoon in de Google cardboard viewer (aan te schaffen via elkeplek.nl) en start direct je virtuele avontuur. Maar pas op: je moet geen hoogtevrees hebben, je staat namelijk aan de start van een parcours!

“Natuurlijk blijft een bezoek aan Klimbos Garderen in levende lijve de moeite waard maar deze virtuele reis geeft een goede indruk van dit veelzijdige klimbos”, aldus Erik Kroon van SOS Events uit Uddel.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX