Menu
Nieuwsoverzicht

Uddel opgefleurd met kleurige bloemenschalen

25 juli 2019

14

UDDEL – Zoals enige weken terug al geschreven, bij de plaatsing van de eerste bloemenschalen, heeft Uddels Belang met gemeente Apeldoorn een project Kleur in de Dorpen. Als vervolg hierop zijn deze week een vijftal zuilen geplaatst met bloemenschalen eraan.

Ook zijn in een aantal lantaarnpalen bloemenschalen opgehangen. Langs de Harderwijkerweg, Van Waalswijkweg en Aardhuisweg gaat het om een dubbele schaal. Langs de Elspeterweg en Garderenseweg zijn het halve schalen. Op last van de provincie mogen hier geen schalen aan de zijde van de weg hangen vanwege mogelijk gevaar voor met name vrachtverkeer.

Uddels Belang is benieuwd om te horen wat de inwoners van Uddel hiervan vinden. Ook suggesties ter verbetering of andere locaties zijn welkom. Dit wil niet zeggen dat de financiƫle middelen ongebreideld zijn, maar we kunnen altijd kijken wat er mogelijk is.

Foto’s: Bartus Vos

Bron: Uddels Belang

 


Volg Uddel.info nu ook via Whatsapp om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX