Menu
Nieuwsoverzicht

“Kleine kans dat het niet gebeurd”

11 juli 2018

1

UDDEL    –    Naar aanleiding van het artikel op uddel.info over het eventuele vertrek van Peter van Haaften als pakketbezorger voor PostNL in Uddel heeft de Stentor een prachtig interview met Peter gehad dat in de Stentor van woensdag 11 juli is geplaatst. 

In dat interview zegt Peter van Haaften dat er “een kleine kans is dat het niet gebeurt”. Hij hoopt dat er iets wordt bedacht dat het niet gebeurt, maar acht de kans klein.

Op de lokale website Uddel.info werd zijn vertrek aangekondigd. Al snel stroomden de reacties binnen. ,,Inmiddels staat de teller op vijftig”, lacht Peter. ,,En ruim 200 mensen hebben het bericht gedeeld op Facebook. Het doet de mensen blijkbaar echt wat. Dat vind ik wel heel mooi.”  Zelf was de pakketbezorger van PostNL ook met stomheid geslagen. De Uddelenaren zijn overduidelijk gehecht geraakt aan ‘hun’ pakketbezorger, maar de liefde is wederzijds. ,,Wat mij direct opviel toen ik drie jaar geleden voor het eerst in Uddel kwam, was dat hier zo netjes is. Ook zijn de mensen bijzonder vriendelijk. –

 

Lees het hele interview bij  De Stentor

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX