Menu
Nieuwsoverzicht

Klaverjasclub Altijd Troef huldigd jubilarissen

11 mei 2018

4

UDDEL    –    Het seizoen voor de Klaverjasclub Altijd Troef uit Uddel zit er weer op. Aan het seizoen sluiten ze bij Altijd Troef af met een hapje en een drankje. Een avond waar gezelligheid altijd troef is. Dan wordt er terugegekeken op het afgelopen seizoen en ongetwijfeld wordt er ook vooruit gekeken naar het het nieuwe seizoen. De prijzen worden uitgereikt en er waren dit jaar ook twee jubilarissen. Een gouden en een zilveren jubileum.

Jaap Kroes is 50 jaar lid van de klaverjasclub. En al die jaren komt Jaap vanuit Elspeet de Hullen over om in Uddel een kaartje te leggen, met veel plezier. Jaap Kroes komt niet alleen een kaartje leggen, maar heeft ook zijn bijdrage mogen leveren binnen de verenigingen. Hij heeft verschillende bestuursfuncties bekleed. Als dank voor zijn inzet en trouwe lidmaatschap mocht hij een prachtige plaqeutte met een mooi boeket ontvangen.

De andere jubilaris was Barend Mulder, hij is 25 jaar lid van Altijd Troef. Op 81-jarige leeftijd reist hij elke vrijdagavond vanuit Apeldoorn naar Uddel om zijn hobby in verenigingsverband uit te oefenen. Hij heeft ook zijn bijdrage als bestuurslid mogen leveren en mag dat nog steeds doen. Ook Barend Mulder heeft voor zijn trouw aan de Klaverjasclub Altijd Troef een prachtige plaquette en een mooi boeket mogen ontvangen.

Klaverjasclub Altijd Troef mocht zo een mooi seizoen afsluiten.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX