Menu
Nieuwsoverzicht

Klaverjas & Jokermarathon

24 januari 2015

15

UDDEL   –   Wie van klaverjassen en jokeren houdt kon vandaag in het Blanke Schot in Uddel terecht. Daar hield de Klaverjasclub Altijd Troef een klaverjas en joker marathon. De 43 deelnemers zijn vanmorgen over de sneeuw bedekte wegen naar Uddel gekomen. Om 10 uur begon de marathon en die duurde tot vanmiddag 18.00 uur. Het is voor de tweede keer dat de klaverjasclub Altijd Troef een marathon organiseerd. Vorig jaar was het alleen een marathon voor de klaverjassers. Dit jaar konden ook diegenen die van jokeren houden zich inschrijven voor de marathon. Er waren 32 deelnemers aan de klaverjasmarathon en 11 deelnemers van de jokermarathon.

Aan de finish is worden de prijzen verdeeld en de 1e prijs bij het Jokeren ging naar mevrouw M. Bloem met 732 punten en bij het klaverjassen ging de 1e prijs naar de heer T. Termaat met 15681 punten.

De organisatie mag terugzien op een gezellige en geslaagde marathon. Zij hopen dat de stijgende lijn van het aantal deelnemers doorzet bij de volgende klaverjas en jokermarathon.

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX