Menu
Nieuwsoverzicht

Kinderplaybackshow Jeugdclub weer groot succes

1 april 2019

UDDEL – Op zaterdagavond 30 maart was het dan zover: de Kinderplaybackshow van de jeugdclub!

Om 17.30u kwamen alle kinderen bij het Blanke Schot om zich om te kleden, op te laten maken, haren mooi te maken en om nog even te oefenen voor het echte optreden. Om 19.00u zat de zaal gezellig vol met familie en vrienden en kon de avond van start gaan. 

Er waren 14 fantastische optredens en alle kinderen hebben het super goed gedaan! Toch moest de jury een top drie kiezen. Op de derde plek zijn Wisse Becker, Jarno en Laura Bronkhorst geëindigd met het liedje Gangnam style van Psy. Op de tweede plek de Cupsong van Anna Kendrick door Anne van Rhee en Ilse Dijkgraaf. De eerste plek ging naar Vayen met Ooit zal ik gaan door Lieke Bronkhorst.

Wij kijken terug op een gezellige avond en hebben genoten van alle kinderen. Dit was de laatste afsluitende avond voor dit seizoen. Volgend seizoen gaan we weer verder met de jeugdclub. Op 2 november is de volwassen playbackshow!

Foto/tekst: Rianne Kroneman

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX