Menu
Nieuwsoverzicht

Kerstpostactie Woord en Daad 2022

6 december 2022

550x gelezen

Ook dit jaar is er de kerstpostactie. Lever al uw kerstkaarten ongefrankeerd bij ons in en steun op deze manier, zonder extra kosten, het goede doel! De actie weer even op een rijtje:

  • Wij zorgen ervoor dat uw kerstkaarten op het juiste adres komen.
  • U hoeft geen postzegels te kopen/ plakken.
  • U betaalt hetzelfde tarief als bij PostNL (€0,91).
  • Post buiten de samenwerkingsregio wordt bezorgd door PostNL.
  • De opbrengst komt ten goede aan vakonderwijs in Bangladesh; een project van Woord en Daad.
  • Uw kerstpost mét gepast geld kunt u in de daarvoor bestemde bus bij Bakkerij Schreuder deponeren of bij Boekhandel De Schans inleveren van ma 12 t/m do 22 december tijdens openingstijden van beide winkels.

Inleveren kan ook in Garderen in kerkelijk centrum ‘De Rank’ (Dorpsstraat 9) van maandag 12 t/m donderdag 22 december, elke dag (uitgezonderd za. en zo.) van 18.30 – 20.00 uur. Hier zijn dan altijd mensen om uw kerstpost persoonlijk in ontvangst te nemen.

Doet u mee?!

Voor meer info: 06-45446693

Opbrengst Happen & Stappen

Tegelijk willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om iedereen te bedanken die mee heeft gedaan aan het Happen & Stappen. Dit was zeer geslaagd. We hebben zelfs de aanmeldingen moeten ‘stoppen’, omdat er anders teveel deelnemers zouden zijn. Door ruim 140 mensen is er gewandeld en gegeten bij verschillende stopplekken. Zij en wij hebben genoten van de natuur en het lekkers, inclusief een gesponsord patatje van ’t Speuldje. De netto opbrengst is €1.112,50, waarvoor hartelijk dank!

Comité Woord en Daad

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX