Menu
Nieuwsoverzicht

Kerstdiner smaakte weer voortreffelijk

28 december 2020

26

UDDEL – Het jaarlijkse kerstdiner voor de ouderen in Uddel dat ieder jaar in Restaurant Uddelermeer wordt gehouden, kon dit jaar vanwege de corona niet doorgaan. Het is ieder jaar een prachtig kerstgeschenk van Uddel Onderneemt. Maar de ondernemersvereniging vond hiervoor een mooie oplossing, en zo konden de ouderen toch genieten van een heerlijk kerstdiner.

Met in acht neming van de coronaregels werd er drie dagen gebraden en gekookt voor een kleinere groep in de Wilhelminahof aan de Essenkamp. De stemming was al die dagen opperbest en wat wil je ook, er wordt voor je gekookt door een stel fantastische kooksters, die het met veel liefde doen, en dat proefde men in het eten.

Uddel Onderneemt wordt heel hartelijk dank gezegd dat zij dit in deze tijd toch hebben weten te regelen. Heel bijzonder.

De bezoekers van het kerstdiner kregen ook een mooie ‘winters’ mini boompje, aangeboden door de Rabo Apeldoorn en Omgeving. Werd zeer gewaardeerd en de Rabo hartelijk dank hiervoor.

Drie dagen, elke dag een andere groep oudere inwoners uit Uddel, zij hebben genoten van het heerlijke eten.

In het bijzonder ook heel hartelijk dank aan de kooksters, vrijwilligers van de Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel.

Tekst Bartus Vos
Foto’s Meta Hop en Bartus Vos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX