Menu
Nieuwsoverzicht

Kerstbericht Stimenz Uddel

10 december 2021

772x gelezen
1

UDDEL – Het is alweer bijna kerst, ook dit jaar leven we daar misschien anders naar toe dan anders. Misschien bent u het afgelopen jaar een dierbare verloren, bent u zelf ziek geweest of nog steeds waardoor u veel aan huis gebonden bent. Misschien is er iets anders veranderd in uw leven waardoor het er allemaal even anders uit ziet dan u gewend bent. We vinden het belangrijk nogmaals te benoemen dat er een mogelijkheid is om in gesprek te gaan met de sociale raadsvrouw Samantha Kleinhuis of met de maatschappelijk werkster Iris Langeveld. Het kan soms fijn zijn als er iemand even met u mee kijkt, advies kan geven of ondersteuning kan bieden. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend en zitten er geen kosten aan verbonden.

Heeft u een vraag aan Samantha, bijvoorbeeld hulp nodig bij het doen van belastingaangifte, aanvragen minimaregeling of meekijken in de financiën? Neem dan contact op met 088-7846210 of s.kleinhuis@stimenz.nl

Heeft u behoefte aan een gesprek met Iris, bijvoorbeeld als het gaat om toeleiding naar de WMO, spanningen thuis, opvoeding, eenzaamheid e.d.? Neem dan contact op met 06-30286325  of i.langeveld@stimenz.nl

Let op! Tussen 27 en 31 december is Iris afwezig en vervalt het spreekuur.

Mochten er dringende vragen zijn dan kunt u uiteraard contact opnemen met het hoofdkantoor van Stimenz via 088-7846464. Onze collega’s staan u graag te woord.

Ten slotte wensen we u allen uiteraard een fijne kerst toe en alvast een gelukkig nieuwjaar!

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX