Menu
Nieuwsoverzicht

Kennismaking Korps Mariniers

29 juli 2022

918x gelezen

UDDEL – Eind 2028, begin 2029 zullen verschillende eenheden van het Korps Mariniers uit Doorn en Den Helder naar hun nieuwe kazerne in Nieuw-Milligen verhuizen.

Hoewel het nog even duurt organiseert het projectteam van de Koninklijke Marine een kennismakingsevenement ‘Meet the Marines’.
Tijdens dit kennismakingsevent geven zij u in compacte setting graag inzicht in de organisatie en de werkzaamheden van het Korps Mariniers. Zo zijn er stands met informatie en geven verschillende marinierseenheden een demonstratie. Ook zijn er doe-activiteiten voor jong en oud, zoals een klimtoren, een springkussen, een hindernisbaan, camouflage schminken, voertuigen, vaartuigen, wapendisplays en meer.

‘Meet the Marines’
Datum: zaterdag 10 september 2022
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Locatie: kazerneterrein Kamp Nieuw-Milligen, Meervelderweg 19 te Uddel

Praktisch
Parkeren: de toegang is via de hoofdingang aan de Meervelderweg 19. U wordt na aankomst op het terrein begeleid om uw auto en/of fiets te parkeren. Toiletten zijn aanwezig. Hoewel het terrein voor minder validen toegankelijk is, zijn er geen specifieke faciliteiten beschikbaar.
Tijdens de dag is er de mogelijkheid om (tegen betaling) te genieten van een snack en warme of koude dranken. De toegang tot dit kennismakingsevenement is gratis.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX