Menu
Nieuwsoverzicht

Kennismaken met Buitenplaats Het Loo: het nieuwe Restaurant Uddelermeer op 25 februari

20 februari 2023

3485x gelezen

UDDEL – Waarschijnlijk heb je het al wel gezien, bij voormalig Restaurant Uddelermeer wordt hard geklust. Vanaf 1 april gaat het restaurant open onder een nieuwe naam: Buitenplaats Het Loo. Buitenplaats Het Loo is onderdeel van de bekende Boterlap Groep met een restaurant in Harderwijk en Ermelo. Het restaurant kan nog wel wat nieuwe medewerkers gebruiken, dus organiseert op zaterdag 25 februari een kennismakingsdag voor potentiële nieuwe medewerkers.

Buitenplaats Het Loo profiteert van dezelfde prachtige omgeving & locatie, maar krijgt wel een nieuw jasje. Het wordt hét restaurant in de gemeente Ermelo waar je straks kunt genieten van een kopje koffie met taart na een lange wandeling of fietstocht, één van de unieke wildgerechten of een home-made pannenkoek.

Maar dit alles kan natuurlijk alleen mogelijk gemaakt worden door enthousiaste medewerkers. Om geïnteresseerden alvast kennis te laten maken met het nieuwe restaurant en het concept organiseert Buitenplaats het Loo een kennismakingsdag op zaterdag 25 februari. Er zijn al meerdere aanmeldingen, maar er kunnen er altijd nog een aantal bij!

Hoe ziet die dag eruit?

  • Het is van 10.00-16.00 uur
  • Je krijgt een rondleiding en een persoonlijk gesprek
  • Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje

Geïnteresseerd? Meld je aan via: www.buitenplaatshetloo.nl/kennismakingsdag. Gewoon even binnenlopen mag ook!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX